• img
  • img
img
img
35.00 TL  

Latince Adı : Vitis vinifera
Ürün Kalitesi : Geleneksel
Elde Ediliş Şekli : Soğuk Pres
Bitkide Oluşumu : Meyve çekirdeği
Menşei : Türkiye
Ambalaj Şekli : 30 ml /

Önde Gelen Bileşenleri :
Linolasit (%70), Yağ asitleri ve beraberinde bulunan diğer maddeler: Flavonoide, Polyphenole, Catechine, Vitamin-E, Lecithin.

Stokta Var

Özellikleri

Antioksidan, nemlendirici, cilt yapısını dengeleyici, yaşlanmayı geciktirici.

Kullanım Önerileri

Kuru ve hassas cilt bakım ve masaj yağlarının ve kozmetik ürünlerin hazırlanmasında kullanılır.
Üzüm çekirdeği tespit edilebilmiş en güçlü "antioksidan"dır. E vitamininden 50, C vitamininden 20 kat daha güçlüdür. Antioksidan özelliği ile vücudumuzda kimyasal reaksiyonlar sonucu oluşan veya dışarıdan sigara, alkol veya kirli havayla alınan zararlı maddeleri (serbest radikalleri) etkisiz hale getirir. Serbest radikallerin nötralize edilmesini sağlar.

En etkin antiaging (yaşlanmayı geciktirme) gereçlerinden biridir. Bağ dokusunu güçlendirir. Cildi daha sıkı ve elastiki yapar. Yaşlılık lekelerinin tedavisinde yararlıdır. Daha az kırışıklığa neden olan kan damarlarının genişlemesi ve kasları rahatlatma konusunda etkilidir.

YORUM YAZ

BANKA HAVALESİ ile Ödemelerde %5 İNDİRİM

200 TL ve Üzeri Alışverişlerde KARGO ÜCRETSİZ

Benzer Ürünler

img

Korona Virüsünden Nasıl Korunabiliriz?

21.03.2020

Ne yazık ki, bu sıralar gerek dünya, gerek ülke gündeminde COVID-19, yani Corona (Korona) virüsü var.Basit soğuk algınlığından zatürreye, bronşitten ağır akut solunum sendromuna (SARS) kadar çeşitlenen hastalıklara yol açabilen bu virüs, Korona ... devamı

img

Antivirüs Etkili Yağ Karışımı

15.03.2020

Merhaba dostlar,Ne yazık ki, bu sıralar dünya gündeminde COVID-19, yani Corona (Korona) virüsü var.Ve beraberinde getirdiği, basit soğuk algınlığından zatürreye, bronşitten ağır akut solunum sendromuna (SARS) kadar çeşitlenen hastalıklar...Corona ... devamı

img

Tıbbî Mavi Papatya Yağı

03.01.2020

Tıbbî mavi papatya yağı, Latince adı Chamomilla Recutita (Matricaria) olan papatya türünden elde edilen, cildin nemlenmesini, ferahlamasını ve canlanmasını sağlayan bileşenler içeren hoş kokulu, %100 saf bir uçucu yağdır.Yaklaşık 500 kg. tıbbî ... devamı

Tümünü Gör